Artikelen

horecaDe omzet in kroegen blijft ver achter bij die van andere horeca zoals hotels en restaurants.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte maandag bekend dat cafés het slechtst presteren van alle traditionele horeca. Daarbij telt Nederland ook steeds minder kroegen.

001 534 rb image 2712582AMSTERDAM (ANP) - ABN AMRO heeft boetes van in totaal circa 1,2 miljoen euro gekregen vanwege misstanden op zijn kantoor in Dubai. Dat maakten de bank en het ministerie van Financiën woensdag bekend.

euroHoewel in 2016 alle Nederlandse bedrijfssectoren zullen groeien, profiteren niet alle ondernemers daarvan.

Blauwe enveloppeGoed nieuws; over twee jaar zul je nooit meer een blauwe envelop op de mat vinden! Dat betekent echter niet dat je geen belasting meer hoeft te betalen. Sorry. De belastingdienst heeft akkoord gekregen vanuit de Eerste Kamer dat het in de toekomst volledig digitaal mag communiceren met burgers en bedrijven.

privacy Bedrijven moeten de data die ze verzamelen over hun consumenten kunnen gebruiken en verkopen. Daarom moet de overheid de privacywetgeving op dit gebied versoepelen.

Wordt ook lid!

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd op het bedrijventerrein van Statendam Oosterhout en wilt u ook dat uw belangen behartigt worden? Word dan lid van de Bedrijvenvereniging Statendam e.o.