Artikelen

Meer kantoren doen mee aan de voucherregeling financiële analyse Oosterhout

Er is een aanpassing in de voucherregeling financiële analyse. Naast accountantskantoor Van Oers organisatieadvies bieden nu ook MOS Accountants & Adviseurs en ESJ Financial Engineering financieel advies aan met de voucherregeling.

De voucherregeling kan tot 1 september 2020 aangevraagd worden. Er is budget voor maximaal 20 bedrijven.

Voor wie
Voor in Oosterhout gevestigde MKB ondernemingen en organisaties die als gevolg van de coronacrisis aanvullende leningen en garanties moeten aanvragen en voor de aanvraag financiële stukken ter onderbouwing moeten overleggen.

Wat is het
Met de voucherregeling kunnen ondernemers door de financiële adviseur een beknopt adviesrapport laten opstellen. Het adviesrapport kan gebruikt worden bij de besprekingen met stakeholders (financier, belastingdienst, leveranciers, etc.). Het rapport heeft een waarde van ongeveer €1.750 excl. BTW. De eigen bijdrage is € 302,50. Aanvragen kan via dit formulier

Wordt ook lid!

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd op het bedrijventerrein van Statendam Oosterhout en wilt u ook dat uw belangen behartigt worden? Word dan lid van de Bedrijvenvereniging Statendam e.o.