Artikelen
 
 
Beste ondernemer,

In de afgelopen maanden wisten velen van jullie, vaak op inventieve wijze, al praktische oplossingen te vinden om tóch te kunnen blijven sporten. Buiten in het park, in het bos, thuis onder de carport, in de polder of in kleine clubjes op de speelveldjes. Toch ben ik ook ontzettend blij dat iedereen sinds gisteren (1 juli) óók weer binnen mag sporten, in de sportscholen. Want sport en beweging is zo ontzettend belangrijk; het houdt je fit en vitaal.

Ook als ondernemer heb je dit nodig, want dat houdt je scherp. Wanneer je een aantal keer per week de tijd neemt om te sporten/bewegen, dan kun je daar je energie in kwijt. Maar je krijgt er ook hernieuwde energie voor terug. Ik ken verschillende ondernemers die juist tijdens of net na het sporten de beste ideeën opdoen. Dat blijkt ook uit verschillende onderzoeken; want sporten heeft een positief effect op lijf en leden. Blijf gezond!
 
Arnoud Kastelijns, wethouder Ruimtelijke ordening en bouwen - portefeuille Sport
 

Wordt ook lid!

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd op het bedrijventerrein van Statendam Oosterhout en wilt u ook dat uw belangen behartigt worden? Word dan lid van de Bedrijvenvereniging Statendam e.o.