Vereniging

Het bestuur

Het bestuur van Bedrijventerein Statendam e.o is als volgt samengesteld:  

 

Harry Laurijsen 
Voorzitter 

Roland

Roland Sweep 
Secretaris 
Deni Strik

Deni Strik 
Bestuurslid 

Huub

Huub van der Does 
Penningmeester 

 

Laat uw vraag niet verloren gaan!


Het bestuur staat altijd open voor suggesties of opmerkingen, de inbreng van de leden bepaald mede de kracht van de vereniging.
wie zijn wij

Wie wij zijn!

Bedrijvenvereniging Statendam en omstreken is een nog jonge vereniging. De oprichtingsdatum 10 februari 2010 ligt nog vers in het geheugen. Een vijftal ondernemers zijn destijds de uitdaging aangegaan en hebben Bedrijvenvereniging Statendam e.o. opgericht. Zij vormen ook het bestuur en onderhouden de contacten met de gemeente Oosterhout en -middels BZW- ook met de besturen van de collega-bedrijfsverenigingen in Oosterhout.


Door die constructie zijn zij direct betrokken bij projecten die het bedrijventerrein aangaan, zoals de beveiliging van het terrein middels camera's (SBBO), glasvezelverbinding, energie inkoop, parkmanagement, (sport) evenementen, parkeerproblematiek op sommigen gedeelten van het terrein, de groenvoorziening en de bereikbaarheid.

Ter stimulering van de onderlinge contacten is er jaarlijks een ledenvergadering en worden er driemaal per jaar bedrijfsbezoeken en/of thema bijeenkomsten georganiseerd.

Ook deze website vormt een belangrijk communicatiemiddel. Een mix van formele en informele ontmoetingen is de leidraad die het bestuur hanteert om u als ondernemer zich thuis te laten voelen op het terrein.
 

 

Meer informatie!


Is uw interesse gewekt? Bent u gevestigd aan de Statendam en wilt u lid worden van de Bedrijvenvereniging Statendam en omgeving? Dan kunt u voor meer informatie het contactformulier invullen op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

 

Wordt ook lid!

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd op het bedrijventerrein van Statendam Oosterhout en wilt u ook dat uw belangen behartigt worden? Word dan lid van de Bedrijvenvereniging Statendam e.o.