Nieuws
 
 
Beste ondernemer,

In de afgelopen maanden wisten velen van jullie, vaak op inventieve wijze, al praktische oplossingen te vinden om tóch te kunnen blijven sporten. Buiten in het park, in het bos, thuis onder de carport, in de polder of in kleine clubjes op de speelveldjes. Toch ben ik ook ontzettend blij dat iedereen sinds gisteren (1 juli) óók weer binnen mag sporten, in de sportscholen. Want sport en beweging is zo ontzettend belangrijk; het houdt je fit en vitaal.

Ook als ondernemer heb je dit nodig, want dat houdt je scherp. Wanneer je een aantal keer per week de tijd neemt om te sporten/bewegen, dan kun je daar je energie in kwijt. Maar je krijgt er ook hernieuwde energie voor terug. Ik ken verschillende ondernemers die juist tijdens of net na het sporten de beste ideeën opdoen. Dat blijkt ook uit verschillende onderzoeken; want sporten heeft een positief effect op lijf en leden. Blijf gezond!
 
Arnoud Kastelijns, wethouder Ruimtelijke ordening en bouwen - portefeuille Sport
 

In West-Brabant loop het project Participeren Loont waarbij het doel is om werkgevers en werknemers in West-Brabant bij elkaar te brengen. En met werknemers bedoelen we natuurlijk de mensen die wat extra hulp nodig hebben bij het zoeken en houden van werk. Wellicht werken er al een aantal van deze werknemers bij je of gaat dat binnenkort gebeuren. Om ervoor te zorgen dat we nóg meer mensen aan het werk kunnen helpen, wordt de ‘Week van de ontmoeting’ georganiseerd van 29 juni tot en met 3 juli. Dit gebeurt om anderen een beter beeld te geven van de organisaties waar ze gaan werken. Want in de praktijk blijkt dat sommigen zich maar moeilijk een voorstelling kunnen maken van het werk dat ze gaan doen en het bedrijf waarvoor ze gaan werken. Door jouw deuren open te zetten, zorg je ervoor dat mensen enthousiast raken over je bedrijf. Heb je interesse en wil je er meer van weten? Kijk dan op

https://mailchi.mp/8c4a01a2e6c2/week-27-week-van-de-ontmoeting-voor-logistiek-en-techniek-sector

Meer kantoren doen mee aan de voucherregeling financiële analyse Oosterhout

Er is een aanpassing in de voucherregeling financiële analyse. Naast accountantskantoor Van Oers organisatieadvies bieden nu ook MOS Accountants & Adviseurs en ESJ Financial Engineering financieel advies aan met de voucherregeling.

De voucherregeling kan tot 1 september 2020 aangevraagd worden. Er is budget voor maximaal 20 bedrijven.

Voor wie
Voor in Oosterhout gevestigde MKB ondernemingen en organisaties die als gevolg van de coronacrisis aanvullende leningen en garanties moeten aanvragen en voor de aanvraag financiële stukken ter onderbouwing moeten overleggen.

Wat is het
Met de voucherregeling kunnen ondernemers door de financiële adviseur een beknopt adviesrapport laten opstellen. Het adviesrapport kan gebruikt worden bij de besprekingen met stakeholders (financier, belastingdienst, leveranciers, etc.). Het rapport heeft een waarde van ongeveer €1.750 excl. BTW. De eigen bijdrage is € 302,50. Aanvragen kan via dit formulier

Wordt ook lid!

Heeft u een onderneming en bent u gevestigd op het bedrijventerrein van Statendam Oosterhout en wilt u ook dat uw belangen behartigt worden? Word dan lid van de Bedrijvenvereniging Statendam e.o.